Za pravilno delovanje strani potrebuješ vklopljen javascript.

Piškotki

Piškotki nam pomagajo, da vam lahko omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo naše spletne strani in spremljamo statistiko obiska.

Podrobnosti

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi skušamo zagotoviti kar najbolj prijetno uporabniško izkušnjo oz. izboljšavo spletnega mesta ter spremljanje statistike obiska.
Temeljni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. S pomočjo piškotkov vam lahko prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in so v skladu z vašimi interesi.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

 

  • Začasni piškotki - bodo odstranjeni iz računalnika, ko zaprete brskalnik oz. zaključite sejo. Začasni ali sejni piškoti se uporabljajo zgolj za shranjevanje začasnih informacij v posameznem obisku.
  • Trajni piškotki - ostanejo v računalniku po zaprtju brskalnika, spletno mesto jih uporablja za shranjevanje trajnih informacij o obisku, izbranih možnostih in nastavitvah uporabnika spletnega mesta, ki bodo znova uporabljene ob naslednjem obisku spletne strani in vam jih ne bo treba vsakič znova vnašati. Uporabljeni trajni piškotki vključujejo tudi obvezne piškotke, nujni za zagotovitev storitev, ki jih uporabnik zahteva in dostop do varnih območij spletnih strani.
  • Lastni piškotki - hranijo informacije o vašem obisku, izbranih možnostih in nastavitvah spletnega mesta, ki bodo s ponovno uporabo ob naslednjem obisku spletne strani, olajšali uporabo in pregled naših produktov ter storitev. Uporabljeni lastni piškotki vključujejo tudi obvezne piškotke, nujne za zagotovitev storitev, ki jih uporabnik zahteva in dostop do varnih območij spletnih strani.